Panificație – Every Day Group

Panificație

Pâine


Colac Tăviță - 400g

Colac Doinița - 700g

Colac Clasic - 400g/ 500g

Colac la Tavă - 400g/ 700g

Bulci albe sau de secară 320g (set)
alături de Pâinițe 390g (set)

Obținute din făină de grâu, respectiv din făină de secară, bulcile și pâinițele marca Every Day sunt ideale pentru a face cele mai bune sandwich-uri.

Floricele 350g

Bulci cu susan sau mac, recomandate meselor festive, obținute din făină albă de grâu.

Franzelă albă 300g/ 400g/ 500g

Bulci cu susan sau mac, recomandate meselor festive, obținute din făină albă de grâu.

Franzelă integrală 400g/ 600g

Obținută din făină integrală, ce conține toate componentele bobului de grâu, conferă o serie de beneficii prielnice unui stil de viață sănătos..

Franzelă neagră 400g

Pâine obținută din făină neagră de grâu, îmbogățită cu tărâțe alimentară.

Graham 400g

Pâine obținută dintr-un amestec de făină neagră de grâu și tărâțe de graham, este o sursă excelentă de fibre, proteine, nu conține grăsimi.

Multicereale 400g

Pâine cu făină de secară, tărâțe alimentară și făină de grâu, adaosul de susan conferindu-i gustul desăvârșit; ideală pentru micul dejun datorită formei sale.

Pâinea casei 500g/ 700g

Pâinea perfectă pentru masa de duminică luată în familie, cu coaja crocantă și miezul pufos, obținută din făină albă de grâu.

Pâine București 390g

Fie că vrei să-ți servești prietenii în weekend, fie că vrei să te răsfeți singur, păinea București este perfectă pentru niște bruschete delicioase cu roșii și busuioc, prosciutto și parmezan sau somon și cremă de brânză.

Pâine cu grâu intreg 500g

Deosebită prin conținutul său în semințe de in și floarea soarelui, ce îi desăvârșesc miezul și contribuie la o bună digestie. Păstrarea bobului întreg conduce la o alimentație sănătoasă, întrucât nu se pierde nimic în procesul de măcinare.

Pâine germană 500g

Pâine cu maia, din făină de grâu, făină de secară și îmbogățită cu tărâțe fină

Pâine intermediară 400g

Obținută din făină de grâu, îmbogățită cu maia și făină de tărâțe.

Pâine Misch Brott 600g

Obținută dintr-un amestec egal de făină de grâu și făină de secară, la care se adaugă maia, această pâine este specifică poporului german, austriac și elvețian; are un gust mai acrișor decât pâinea de secară și are o firimitură mai slabă.

Pâine Roggen 300g

Obținută dintr-un amestec egal de făină de grâu și făină de secară, la care se adaugă maia, această pâine este specifică poporului german, austriac și elvețian; are un gust mai acrișor decât pâinea de secară și are o firimitură mai slabă.

Pâine românească cu secară 500g

Bogată în fibre și săracă în calorii, cu maia din făină de secară și făină de grâu, gustul ușor acrișor îi este conferit datorită strategiei de fermantare.

Toast negru cu semințe 500g

Cu o ridicată valoare nutritivă, bogat în vitamine, acizi grași nesaturați, minerale și fibre, cu un gust și o aromă unică, toast-ul este o pâine obținută din făină de grâu, îmbogățită cu un complex format din șase tipuri de semințe (in, floarea soarelui, dovleac, susan, mei, hrișcă)

Colaci

Colacii sunt produse tipice românești, cu formă rotundă și diferite împletituri, având o semnificaţie aparte în tradiţia populară şi se întâlnesc la cele mai importante momente din viaţa creştinilor: botez, nuntă, înmormântare, parastase etc.

Forma rotundă semnifică infinitul și nemurirea, astfel că dacă la nuntă și botez colacul reprezintă semn de bucurie, la înmormântare și parastas colacul reprezintă „perechea sufletului fără de care acesta nu se poate integra în rândul oamenilor duși”, având semnificația unui pod de trecere către lumea de dincolo.