Despre noi – Every Day Group

Despre noi

Every Day GroupSocietatea şi-a început activitatea în anul 1995, ca o brutărie ce deţinea un singur cuptor de producţie și a fost gândită ca o afacere de familie, trend care, afirmăm cu mândrie, că încă se păstrează.

În următorii ani, firma s-a dezvoltat în mod constant extinzându-şi aria de activitate prin diverse mijloace.

Pentru a face față cerințelor tot mai mari de pe piață, în anul 1998 a fost necesară modernizarea fabricii de panificație, mărindu-și capacitatea de producție, precum și înființarea unei mori proprii.

În anul 2000 societatea și-a diversificat obiectul de activitate, intrând pe piața transportului internațional de mărfuri, având în prezent o flotă de 50 de camioane.

Începând cu anul 2008, firma și-a extins activitatea către piața produselor de panificație din Suceava printr-un nou punct de lucru situat în cartierul Burdujeni, dotat după cele mai înalte standarde. Acesta a fost un pas foarte inspirat, datorită succesului avut și a recunoașterii la nivel județean.

Tot în anul 2008, societatea Every Day Prod Com S.R.L și-a actualizat Actul Constitutiv, prin intermediul căruia principalul domeniu de activitate a devenit „494: Transporturi rutiere de mărfuri” (conform CAEN Rev 2), ca și activitate principală având transporturile rutiere de mărfuri pe plan intern și, cu precădere, pe plan internațional.

Pe lângă activitățile enumerate mai sus, firma mai are activități conexe, dintre care amintim:

  • cofetărie - patiserie
  • casă de expediție și servicii de logistică;
  • service auto autoturisme și autocamioane și piese de schimb;
  • rifluire tăvălugi moară;
  • servicii restaurant și organizare evenimente.